Yorcom

 

Voor Yorcom hebben we een redesign gedaan en geimplementeerd. Door met de eigenaren te brainstormen en sessies te houden. Zijn we uiteindelijk met een mooi voorstel gekomen. Zo hebben we de nieuwe logo ontwikkeld en de gehele huisstijl vernieuwd. Nadat de design volledig was konden we beginnen met de website bouwen.

Yorcom

De user experience is (UX) is voor elke website één van de uitdagingen. Voor een webshop als Yorcom was dit dus ook het geval. Omdat een webshop meestal een belangrijk onderdeel is van een onderneming. Is een design met een sterke user experience dus ook belangrijk. 

 

Voor Yorcom hebben we naar een aantal concurrenten gekeken met grote webshops. Door deze goed te analyseren, hebben we een goede basis gelegd.

 

Het resultaat is een moderne, gebruiksvriendelijke en snelle webshop. Dit totaal plaatje versterkt je website en dus ook de sales.

 

Ook een UX design laten uitvoeren?

Yorcom

Wat wordt jouw route?

Er zijn natuurlijk veel mogelijkheden om de top te bereiken. Door prioriteiten te stellen en efficient met jouw tijd en budget om te gaan voegen wij onze waarde voor jouw merk toe. Kom erachter hoe we voor jou het beste kunnen beginnen.  

×