Premium Personal Training

Voor Premium Personal Training hebben we de website geredesigned en vernieuwd. Doormiddel van SEO optimalisatie hebben we ervoor gezorgd dat de website vindbaar is op Google. Voor dit project hebben we voor een WordPress website gekozen. Zo kan de eigenaar altijd zelf teksten aanpassen. 

 

Verder is het proces om je aan te melden via de website versimpeld. De design en het inschrijf proces is opnieuw ontwikkeld en opgezet.

Premium Personal Training

Premium Personal Training is een uniek Personal trainings concept. Je krijgt begeleiding van een gecertificeerde en professionele personal trainer. Doel is om binnen 3 maanden significant resultaat te zien. Verder zijn ze 24/7 bereikbaar via Whatsapp.

Ook word je ondersteund bij het proces naar een gezonde leefstijl. Een gezonde leefstijl bestaat uit gevarieerde voeding en beweging aangepast aan jouw wensen, doelen en behoeften. Veel mensen hebben hier helaas weinig tijd voor. Dit is begrijpelijk met de snelle maatschappij van tegenwoordig.

Premium Personal Training biedt daarom hulp door voor jou uit te schrijven wat je moet doen. 

Premium Personal Training​

Wat wordt jouw route?

Er zijn natuurlijk meerdere routes om de top te bereiken. Door prioriteiten te stellen en efficient met jouw tijd en budget om te gaan voegen wij onze waarde voor jouw merk toe. Kom erachter hoe we voor jou het beste kunnen beginnen.  

×