Kampioenen Zorg

Kampioenen zorg was een start up. Na een groei te hebben gemaakt was de website toe aan een frisse look. We hebben de concurrenten geanalyseerd en vergeleken. De best practices hebben we geïmplementeerd en verwerkt in het design.

De COVID-19 uitbraak heeft ervoor gezorgd dat er een tekort was aan zorgmedewerkers. Hier sprong Kampioenen Zorg bij om zijn dienstverlening te bieden. Om het proces te vergemakkelijken voor zowel zorgmedewerkers als werkgever. Hebben we aparte formulieren opgezet waarop elk doeleind vervuld wordt.

 

Ook meer leads vanuit je website?

Kampioenen Zorg

Kampioenen Zorg bemiddelt tussen zzp’ers en werkgevers in de zorg. Door de COVID-19 pandemie is er een zwaar tekort aan zorg personeel.

Wij kregen de de taak om de website een frisse look te geven. Maar ook om de website zo in te richten dat er meer inschrijvingen binnen konden komen. Zowel vanuit de werkgevers als de zzp’ers. 

Kampioenen Zorg

Wat wordt jouw route?

Er zijn natuurlijk meerdere routes om de top te bereiken. Door prioriteiten te stellen en efficient met jouw tijd en budget om te gaan voegen wij onze waarde voor jouw merk toe. Kom erachter hoe we voor jou het beste kunnen beginnen.