Dadelskopen.nl

Dadelskopen.nl heeft de lekkerste Fairtrade Premium Dadels. Dit is een nieuwe webshop, waarbij we zijn begonnen met het claimen van een sterke domeinnaam. Dit heeft mede geholpen om op de eerste dagen nadat de website online ging er orders binnen stroomden.

 

Ook meer leads vanuit je website?

dadelskopen

De dadels van Dadelskopen.nl werden in eerste instantie bijna alleen offline verkocht. Na een strategiesessie is duidelijk geworden dat het online aandeel groot is en dat we die nog mislopen. We kregen direct groen licht om te starten en leverden de webshop voor de ramadan op. Dit is hét moment om de dadels aan te bieden.

De webshop is volledig door ons ontwikkeld. Daarbij hebben we een nieuwe logo en huisstijl ontwikkeld. Ook het domeinnaam was een strategische keuze. 

Om Dadelskopen nog een extra boost te geven hebben we een speciale Ramadan doos gedesigned. Vanwege de succes kregen we ook de taak om extra producten toe te voegen en een geheel eigen label te creëren.

dadelskopen-screenshot

Wat wordt jouw route?

Er zijn natuurlijk meerdere routes om de top te bereiken. Door prioriteiten te stellen en efficient met jouw tijd en budget om te gaan voegen wij onze waarde voor jouw merk toe. Kom erachter hoe we voor jou het beste kunnen beginnen.