Case: Capptions

Voor Capptions hebben we alles omgegooid. Capptions was heette eerst Safetychanger. Wij hebben ze geholpen bij een redesign en het ontwikkelen van de nieuwe website.

Deze nieuwe website is gemaakt met als doel meer leads binnen te halen. We hebben het traject om een lead binnen te halen opgesplitst in stappen. Zo bieden we eerst een demo aan waaruit vervolgens een warme lead komt. Vervolgens kan dit door de salesafdeling opgepakt worden.

Ook meer leads vanuit je website?

Capptions

Deze case gaat over een oplossing voor administratieve rompslomp. Capptions richt zich op bedrijven met veel papierwerk. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld opzichters. Zij lopen vaak met formulieren waarop ze punten moeten afvinken of aantekeningen op maken. Dit gebeurd meestal lopend zowel binnen en buiten.

Je kan je voorstellen dat dit erg onhandig is. Maar ook ineffeciënt en niet milieuvriendelijk. Hier biedt Capptions dus een oplossing voor. 

Capptions

Wat wordt jouw route?

Er zijn natuurlijk meerdere routes om de top te bereiken. Door prioriteiten te stellen en efficient met jouw tijd en budget om te gaan voegen wij onze waarde voor jouw merk toe. Kom erachter hoe we voor jou het beste kunnen beginnen.  

×