Subsidie Digitalisering

Het is belangrijk om efficiënt te werken als je met jouw bedrijf wilt groeien. Digitalisering kan daarbij helpen. Veel kleinere ondernemers willen graag digitaliseren, maar weten niet waar zij moeten beginnen. Meestal zijn de mogelijkheden die zij zien ook te kostbaar. Hier haken veel ondernemers af.  Daarom is er ondersteuning in de vorm van Mijn Digitale Zaak. 

 

Ben jij ondernemer in het mkb met 2 tot 50 werknemers? Grijp deze kans dan aan en vraag subsidie aan!

kvk digitalisering

Subsidie digitalisering : de voorwaarden

De subsidie voor digitalisering is bedoeld voor bedrijven met personeel die over het laatste afgesloten boekjaar 2 tot 50 werknemers in dienst hadden en een jaaromzet hadden van maximaal € 10 miljoen. Vervolgens dient de aanvraag

gedaan te worden bij een aangesloten aanbieder (zoals Creativemountains)

Je voldoet aan de Subsidie aanvraag als:
De hoogte van de subsidie, bij voldoen aan de voorwaarden is:
50% subsidie tot een maximum van € 2.500, waarvan maximaal € 500 voor advies.

Hulp bij subsidie aanvraag

Hulp nodig bij de subsidie aanvraag? Neem contact op met de Rijksdienst voor ondermend Nederland of neem contact op met ons voor begeleiding bij de aanvraag.

 

Indien je hulp nodig hebt bij het uitstippelen van een strategie of de mogelijkheden die wij kunnen bieden, dan kun je een afspraak met ons inplannen. 

 

Wij zijn innovatief en kunnen uitgebreid brainstormen over de mogelijkheden. Van applicaties tot websites en marketing, het totale plaatje is bij ons mogelijk.  

Plan een brainstorm sessie in

Adverteren op Google​

Digitaliserings mogelijkheden

Met de digitaliseringssubidie kunnen we onderstaande diensten aanbieden.