Over CreativeMountains​

CreativeMountains is een online marketing bureau. Opgericht voor en door ondernemers. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van websites. Maar ook in het uitstippelen van de juiste strategie en de complete online marketing hiervan. Zo leveren we een totaal pakket. Doordat we zo betrokken zijn worden we vaak ook als partner gezien en niet als extern bureau.

Zoals onze naam Creative Mountains al doet vermoeden, bezitten onze medewerkers bergen aan creativiteit. Dit zie je terug in onze cases. We denken altijd met jou mee naar de beste en meest efficiënte oplossing. Dit moet natuurlijk realistisch zijn en bij jouw budget en doelstelling passen.

Hiermee onderscheiden we ons:

Klaar om meer over CreativeMountains te ontdekken?

Over CreativeMountains
Nick Aldewereld

Nick Aldewereld

Digital Marketing Strategist

Nick is opgegroeid in de IT en kent alle kneepjes van het vak. Door zijn interesse in de IT is hij in de online wereld gerold. 

Strategieën uitwerken
en de route naar de top ontwikkelen is wat hem drijft en sterk maakt binnen CreativeMountains.

Daarnaast is Nick ook bezig met Maatschappelijk verantwoord ondernemen, zo geeft hij les in online marketing aan mensen die het wat minder hebben en plant hij een boom om zijn CO2 uitstoot te compenseren.

Een bakkie doen met Nick?

Moustafa Omar

Moustafa Omar

Web Developer

Moustafa werkt alweer 10+ jaar als web developer
en is gespecialiseerd in onder andere WordPress, Shopify & Lightspeed, webapps, websites en webshops.


Hij bouwt ook vaak Custom Websites vanaf scratch. Daarnaast werkt Moustafa met nog vele andere CMS systemen.


Ook het designen van een passend huisstijl en logo behoort tot 1 van zijn sterke punten. 


Een bakkie doen met Moustafa?

Sam van Staalduinen

Digital Account Manager

Sam is dé expert in het managen van onze klanten. Doormiddel van resultaatgericht en proactief de juiste diensten voor te stellen, kunnen we een stabiele groei realiseren.


Om te beginnen werpt hij een frisse blik op jouw website of idee. Zo kan hij met zijn brede inzicht de juiste diensten voorstellen


Doordat Sam zo betrokken is bij de klant, stopt hij niet tot een juist voorstel is gemaakt en we met een goed gevoel de berg op kunnen klimmen.


Een bakkie doen met Sam?

×