Zoekmachine optimalisatie

Iedereen wilt zo hoog mogelijk op Google komen. Aan de hand van zoekmachine optimalisatie klimmen we omhoog in de Google resultaten. Door de belangrijkste zoekwoorden te onderzoeken krijgen wij een beeld van de concurrentie. Maar ook van de content waarop een zoekwoord goed presteert.

Op basis hiervan kunnen we een schatting maken van de mogelijkheden voor jou. Vervolgens schetsen we een plan waar we mee aan de slag gaan. We bieden hier een
Gratis SEO check voor. Hieruit komen de belangrijkste punten naar voren waar we direct aan moeten werken.

Klim mee naar de top positie!


Cases
Zoekwoorden analyse​

Zoekwoorden analyse

Als eerst voeren we een zoekwoorden analyse uit. Deze woorden zijn het meest interessante voor jou. Maar ook het meest gebruikt door jouw doelgroep. 

 

Zo krijgen we een beeld van hoe de content eruit moet komen te zien. Vervolgens werken we eerst aan de quick wins. Op deze manier krijgen we de beste resultaten om goed op de Zoekmachines te ranken. 

 

Ontdek de meest interessante zoekwoorden voor jou!

Landingspagina

De landingspagina is een van de aandachtspunten. Tijdens onze analyse kunnen wij zien waar we landingspagina’s voor nodig hebben. Maar ook op welke landingspagina’s we content moeten aanpassen. Dit kan komen omdat de content op deze pagina’s niet relevant is of verouderd is. Maar het kan ook zijn dat er teveel interne concurrentie is. Hierdoor stuurt Google het verkeer naar verschillende pagina’s. 

 

Door dit op te splitsen. Laten we aan Google zien dat elke pagina zijn eigen focus heeft. Zo krijgen we per zoekwoord de volledige aandacht. Dit herkent Google en resulteert dus in verbeterde posities binnen Google.

 

Na de analyse creëren we relevante landingspagina’s voor jouw belangrijkste zoekwoorden. Op deze manier scoren we hogere posities in de zoekresultaten.

 

Bereik jouw doelgroep met relevante landingspagina’s!

SEO content

SEO Content

Onze SEO content wordt geschreven met als doel de bezoeker te voorzien van relevante info. Wij voorkomen dat de focus alleen komt te liggen bij het verhogen van de zoekwoord posities. 

 

Zo zorgen wij ervoor dat we relevant zijn voor jouw doelgroep maar tegelijk ook hogere posities scoren binnen de zoekmachine. Door de Bounce percentage en Sessieduur van de SEO landingspagina’s in de gaten te houden bepalen we de relevantie.

 

Nieuwsgierig geworden naar onze aanpak?