Website laten maken

Een website laten maken met een paar pagina’s of een uitgebreide site? Daar zijn we goed in. We bieden een aantal opties aan maar leveren ook maatwerk. Ook denken we mee en adviseren we jou naar welke platform het beste bij jouw onderneming past. Doordat we met verschillende platformen hebben gewerkt. Weten we wat er het beste bij jouw type onderneming past. 


Ontdek welke route het beste bij jou past!

Cases
Website laten maken

Website op maat laten maken

Een website op maat voor jouw merk of onderneming is een taak waar veel creativiteit en kennis voor nodig is. Wij creëren daarom samen met jou een design en gaan daarna deze daadwerkelijke bouwen. De lijnen bij ons zijn kort. Hierdoor schakelen we snel en kunnen we al snel de eerste design opleveren.

 

Klim met ons mee!

 

WordPress website

WordPress is het meest gebruikte platform ter wereld. Een WordPress website is onderhouds- en gebruiksvriendelijk. Je kan hierop gemakkelijk zelf je content aanmaken en aanpassen. Ook kan je zelf nieuwe pagina’s opzetten met je eigen indeling en maakt WordPress SEO optimalisatie een stuk makkelijker.

 

Kom erachter of WordPress ook bij jou past!

professionele website laten maken

Professioneel online profiel

Een professionele website laten maken is niet waar het eindigt bij ons. Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, helpen we jou om je volledig professioneel online te profileren. Zo ben je op de belangrijkste kanalen zichtbaar die bij jou past. Daarnaast kunnen we ook brainstormen over andere interessante doelgroepen. Door dit te testen kunnen we nog een stap verder met jou meedenken als partner bureau.

Maak een volledig professioneel online profiel!