Webshop laten maken

Een professionele webshop nodig voor jouw producten? Wij zijn gespecialiseerd hierin. We designen een shop die bij jouw producten en huisstijl past. Nadat we jouw shop hebben opgeleverd, geven we je een korte intro over hoe je de site kan onderhouden. Hierdoor leer je je eigen webshop te runnen.


Is dit iets voor jou? Plan een Gratis adviesgesprek.

Cases
Een conversie gerichte webshop

Conversie verhogen webshop

Jouw producten aanbieden op jouw website kan er voor zorgen dat je niet langer afhankelijk bent van een fysieke winkel. We hebben tijdens de COVID 19 crisis gezien dat fysieke winkels moesten sluiten. Maar de online sales stegen fors. 

Het aantal ondernemers dat online zijn producten aanbiedt neemt nog steeds met de dag toe. Dit is een logische transitie want een webwinkel is goedkoop in het onderhoud en je bespaart op bijvoorbeeld personeelskosten. Een webshop met een CMS platform zoals Shopify, Woocommerce, Lightspeed of Magento kan je zelf beheren. Dus dit bespaart je ook nog eens tijd.

 

Ik wil een professionele webshop!

Woocommerce webshop

Een Woocommerce webshop behoort tot één van de opties. Woocommerce is een plugin voor op een WordPress website. Zo wordt jouw WordPress website geschikt om als shop in te zetten. Je kan dus een WordPress webshop laten maken en de Woocommerce plugin installeren. Dit is gebruiksvriendelijk en laagdrempeliger in gebruik. Daarom wordt er vaak gekozen voor WordPress.

 

Een Magento webshop laten maken is ook een mogelijkheid. Dit wordt meestal gebruikt voor grotere shops. Magento is een stuk complexer om in te stellen en te beheren. Hierdoor gaat er veel tijd in een Magento website zitten.

 

Ontdek welke platform bij jou past!

Webshop laten maken​

Wat wordt jouw route?

Bij een professionele webshop hoort een professioneel design. Als je al een shop hebt kunnen we het een frisse look geven. Ook kijken we naar wat er nog meer kan gebeuren om jouw shop beter te laten presteren. Maak je bijvoorbeeld al gebruik van Shopping advertenties? Ben je al op social media zichtbaar met je producten?

Ontdek hoe we jouw website kunnen ontwikkelen!