Social media marketing

Jouw doelgroep is te vinden op meerdere social media kanalen. Voor jouw merk is het dus ook belangrijk om op meerdere kanalen zichtbaar te zijn. Via social media is het bereik vooral groot. De koopintentie daarentegen is lager dan op bijvoorbeeld Google.

Hierom stippelen we eerst een strategie uit met een duidelijke doelstelling. Vervolgens delen we de campagnes in op basis van die doelstellingen. Op deze manier gaan we zo efficient en resultaatgericht als mogelijk om met jouw tijd en budget.


Ontdek jouw mogelijkheden via Social media marketing!

Cases
Social Media​​ Ads

Facebook Ads

In Nederland zijn er ruim 11 miljoen Facebook gebruikers. Met Facebook ads kunnen we op basis van verschillende targeting methodes jouw doelgroep bereiken. Hierdoor krijg je relevant verkeer vanuit de Facebook advertenties op jouw website. Op deze manier zorgen we dus voor verdere groei van jouw merk.

Ontdek jouw mogelijkheden via Facebook ads!

Linkedin Ads

In Nederland zijn er ongeveer 4,6 miljoen Linkedin gebruikers. Dit platform wordt vooral gebruikt voor en door de zakelijke markt. Daarom is deze kanaal erg interessant voor B2B marketing.

 

Via Linkedin ads is het namelijk mogelijk om advertenties te richten op mensen met een bepaalde functie. Dus zelfs als jouw doelgroep bij een bepaald bedrijf werkt kunnen we hierop sturen.

 

Bereik jouw doelgroep via Linkedin ads!

Facebook Ads

Creatief op Social media

Het bereik op de social kanalen is erg groot. We beginnen met een onderzoek naar waar jouw doelgroep voornamelijk zit. Doordat we creatief omgaan met de verschillende kanalen. Kunnen we binnen jouw budget het volledige bereik benutten.

 

Klim mee naar de top!