Google shopping Bureau

Met de juiste strategie gaan we compleet geladen op koers richting de top. Jouw online marketing strategie stellen we samen op aan de hand van realistische checkpoint doelen. Hierbij maken we gebruik van de daarbij behorende diensten voor in jouw rugzak. Zo zorgen we er samen voor dat de bergtop in zicht komt.


Past Google shopping bij jou?

Cases
Google Shopping bureau

Starten met Google shopping

Om te starten, analyseren we eerst welke producten je aanbiedt. Daarna gaan we kijken naar wat de concurrenten doen en welke prijzen zij hanteren. Ook kijken we naar de producten die de hoogste marge opleveren. Zo kunnen we de producten indelen en ook de prioriteiten instellen.

 

Ontdek of Google shopping interessant voor jou kan zijn

Google Merchant Center

Om Google shopping campagnes te kunnen opzetten, hebben we eerst de shopping feed nodig. Deze kunnen we voor je verzorgen en aanpassen waar nodig. Door een feed management tool te gebruiken, kunnen we bijvoorbeeld de titels aanpassen. Vervolgens uploaden we deze product feed in de Google Merchant Center. Zodra Google de producten heeft goedgekeurd kunnen we beginnen aan de campagne opzet.

Heb jij al een bruikbare product feed?

Naar de top met jouw Online marketing strategie​

Wat wordt jouw route?

Google shopping wordt gebruikt voor webshops. Het is een interessante campagne strategie om de producten in jouw shop te promoten. Door de juiste instellingen en optimalisaties, leveren de campagnes steeds betere resultaten. Wellicht heb je nog geen webshop maar wil je wel jouw producten online aanbieden.

Kom erachter wat we voor jou kunnen betekenen.
 Plan Gratis adviesgesprek in!