Bureau voor conversie optimalisatie

Je bent dus op zoek naar een bureau voor conversie optimalisatie. Onze specialisten staan klaar om jouw website te analyseren en de kwaliteit van de bezoekers te verhogen.

Benieuwd hoe we de conversies op jouw website kunnen verhogen?

Cases
Stijging in conversies​

Stijging in conversies

Jouw website heeft bijvoorbeeld 100 bezoekers per uur en een conversie percentage van 2%. Dat wilt zeggen dat je 2 klanten per uur scoort. Door het pad van jouw bezoekers te analyseren kunnen we de conversie percentage omhoog krijgen. Het doel is dus om meer klanten uit hetzelfde aantal bezoekers te halen. 

 

Dit bereik je door ons als bureau voor conversie optimalisatie in te zetten!  

Website analyse

De website analyse is een belangrijk start punt. Hieruit volgt een plan, namelijk het CRO advies die wij uitgeven of implementeren na de website analyse. Doordat we inhouse developers hebben, kunnen we snel schakelen en a/b tests uitvoeren.

 

Wil je ook weten hoe je de kwaliteit van jouw website verhoogt?

Analyse op basis van apparaat​

Analyse op basis van apparaat

We hebben in de loop der jaren, een flinke stijging gezien in het aandeel mobiele gebruikers. Vroeger werd een mobiel gebruikt om even snel iets op te zoeken. Tegenwoordig zien we dat ook het aandeel aankopen op mobiele apparaten stijgt. Dit is een belangrijk onderdeel van de analyse die we als bureau voor conversie optimalisatie uitvoeren op de website. 

 

 

Wat is jouw weg naar meer leads?