Adverteren op Google

Liever direct resultaat boeken? Dan zetten we Google Ads (Google Adwords) in. Door op relevante zoekwoorden te adverteren op Google kunnen we snel relevant verkeer genereren. Vervolgens optimaliseren we dit verder tot een rendabele campagne. Hiermee behalen we op korte termijn de beste resultaten. Deze verwerken we ook op jouw website.

Welke campagne past het beste bij jou?


Cases
Google Ads

Google Ads

Google is de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Ook in Nederland maakt meer dan 90% van alle zoekers op desktop, mobiel en tablet gebruik van Google. Met Google Ads kunnen we hierop adverteren, en dus de groep relevante gebruikers op alle apparaten bereiken. Doormiddel van hiervan kunnen we jou dus naar de bergtop helpen.

Met Google Ads:

Campagne doelstellingen

Onze SEA specialisten hebben jarenlange ervaring. Zo hebben wij verschillende campagne types beheerd en geoptimaliseerd. Op basis van jouw doelgroep bepalen we campagne doelstellingen. Dit doen we voor allerlei soorten ondernemingen zowel B2B als B2C, starters of oudere merken.

Ontdek of dit ook wat voor jou is!

Voor een webshop is het bijvoorbeeld interessant om een Google Shopping campagne actief te hebben. Hiermee kunnen we producten uit de product feed met een foto en de prijs vertonen wanneer iemand hiernaar zoekt. Doordat we een ROAS doelstelling vooraf bepalen werken we naar een rendabele campagne.

Ook zetten we vrijwel standaard Google Search campagnes op om de zoekers op Google aan te spreken met creatieve advertentie koppen en omschrijvingen. In deze tekstadvertentie kunnen we een boodschap neerzetten met bijvoorbeeld een Unique Selling Point en prijs. Dit gaan we A/B testen zodat we constant met de beste advertenties en zoektermen doorpakken.

Google Display campagnes kunnen in deze lijst niet ontbreken. Wij ontwerpen op maat gemaakte banners of Responsive banners op basis van de meest interessante doelgroepen. Zo laten we bijvoorbeeld jongeren een banner zien met een andere afbeelding en boodschap dan aan ouderen. Met de banners bereiken we de meest interessante doelgroepen binnen het Google Display netwerk.

We kunnen er ook voor kiezen om een Google Video campagne op Youtube in te zetten. Hierop targetten we interessante kanalen waarop jouw doelgroep video's bekijkt. Door bijvoorbeeld een algemene introductie video in te zetten, laten we jouw doelgroep kennis maken met jouw merk. Zo bouwen we een doelgroeplijst op die we met een tweede video met een andere boodschap kunnen aanspreken.

Met welke campagne doelstellingen haal jij de top?

Adverteren op Google​

Onze rugzakken

Is Google Ads een onderdeel dat in jouw rugzak past? Onderstaande diensten sluiten hier ook goed op aan om jouw avontuur naar de top compleet te maken.

Check of jouw rugzak compleet is?